keskiviikko 20. tammikuuta 2016

Karjalan kielestä Maaseudun Tulevaisuuden Kantri-liitteessä

Kiännä!-hankkeen blogi on viettänyt vuodenvaihteessa hiljaiseloa, kun työryhmämme jäsenet ovat olleet kiireisiä. Viikon päästä on kuitenkin ensimmäisen käännösseminaarin toinen lähitapaaminen, ja sen ohjelman lisäämme blogiinkin lähiaikoina.

Hankkeen myötä olen joskus puolivakavissani sanonut, että yliopiston pitäisi järjestää meille opetusta julkisuudenhallinnasta. Olen nimittäin tämän hankkeen aikana ollut haastateltavana useammin kuin aikaisemmin koko elämässäni yhteensä. Karjalan kieli selvästi siis kiinnostaa ainakin osaa suomalaisista.

Viimeisin lehtijuttu tuli ulos tammikuun Kantrissa eli Maaseudun Tulevaisuuden kuukausiliitteessä. Numerossa on mainio juttu karjalan kielestä laajemminkin, haastateltavina Anneli Sarhimaa ja Ari Burtsoff. Ari on jakanut haastattelustaan jutun Facebookissa. Ohessa on pieni juttu, jossa esitellään meidän hankettamme. Kiitämme lämpimästi jutun kirjoittajaa Henni Laitalaa. Nyt kannattaa kaikkien karjalan kielestä kiinnostuneiden etsiä tuo lehti käsiinsä ja kopioida juttukokonaisuus itselle talteen.


Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.